Platsspecifika och inbyggda vinskåp

,

Går du i tankar på att köpa vinskåp eller vinkyl men är orolig för att en färdigfabricerad möbel inte ska passa in i din inredning? Vi på Sareld Living AB är experter på platsbyggda, kundanpassande och måttbeställda möbler. Vi kan därmed bygga det perfekta inbyggda vinskåpet eller vinkylen för dig. Låt ditt vinskåp blir en skön inredningsdetalj som lyfter rummet.

I huset, lägenheten, sommar- eller vinterbostaden? Vinskåp under bänk eller inbyggt i väggen? För oss är dina önskemål inga problem. Vi arbetar bara med material av exklusiv och hög kvalitet för att garantera att ditt vin håller temperaturen.

Vi är ett familjeföretag med många år i branschen. Våra finsnickare är erfarna och mycket kunniga. Självfallet sköter vi pappersarbetet för ROT-avdrag med Skatteverket. Du kan slappna av och se fram emot att se avdraget på fakturan. Vi arbetar med fasta priser på såväl material som timmar, så det blir enkelt för dig att planera kostnaden. Kundreferenser och portfolio av tidigare jobb hittar du på hemsidan.

Är en specialdesignad vinmöbel just det du behöver? Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan göra vinförvaringsskåpet till en diskret och snygg inredningsdetalj i ditt hem.

Ring 073-808 22 00, eller maila till josef@sareld.se. Välkommen!

vinskap_1_900 vinskap_2_900

Fler arbeten